Boliger til salg

  • 1.
    2.
    3.

Fakta om boligen

Gade Postnr By Grund Etager Kvm Vær. Skur Pris

* Læs mere om denne bolig her »
Se plantegningen, kontakt sælger, kontakt ejendomsmægleren hvis de er involveret.
Gå til den aktuelle side og få yderligere oplysninger vedrørende denne andelsbolig.

Se foreningens årsregnskaber her »

fakta om andelsboligerne

10 stk. andelsboliger i Silkeborg kommune, opført 2001 i rækkehusform på 90 m2 eller 100 m2 med have og stor carport. Direkte udgang til carporten fra bryggerset som har vaskearrangement og skabsplads. Soveværelse med indbyggede skabe, badeværelse med bruseniche og varme i gulvet. Stue med adgang til køkkenet. Fra stuen er der udgang til en dejlig terrasse. Husene er opført i rødbrændte mursten og taget er belagt med sorte IBF-tagsten. Der er varierende haver med terrasse, græsplæne og fliser. Fra carporten er der adgang til baghaven. I forlængelse af carporten er der et 6,5 m2 redskabsrum til haveredskaber og anden opbevaring.
Hvis I ønsker at tilmelde jer vores interesseliste så udfyld venligst formularen på dette link ».

hvad synes beboerne i området?

salg
Vi synes at det er et fantastisk område.
Selv inde i Silkeborg snakker man om hvor flot og velplejet vores område er.
Alle beboer sætter deres eget præg på deres bolig og have, og der er faktisk ikke nogle boliger der er helt ens. Fælles for dem alle er dog at de er utroligt flotte og velplejede både udvendigt og indvendigt.
Med andre ord - det er en fornøjelse at være en del
af Andelsboligforeningen Lokesvej i Them.

Udover at vi bor i et dejligt område så er der også et godt naboskab. Uden at ligge hinanden til last, så er det dejligt at vide at man altid kan få en hjælpende hånd hos de ti andelshavere i ny og næ hvis det skulle blive nødvendigt, og den ene tjeneste er vel den anden værd.

Nogle mødes til en kop kaffe og en kage, andre til et glas vin og lidt hyggesnak. Når tiden står på grill så dufter området dejligt af diverse grillmad og man får måske en snak med naboen over et glas humle.
Desuden aftaler vi engang imellem en lille hyggelig fælles grillaften, hvor vi samles et sted med stole og borde på de fælles arealer eller i en dobbelt carport. Du kan se nogle billeder fra en carport her »